400 g krůtího masa
400 g vyloupaných bílých a zelených fazolí
1 cibule
1 jarní cibul
100 g rajčat
olej
sůl
tymián
2 stroužky česneku
4 lžíce rajského protlaku
bílý pepř
sezamový olej
Fazole namočíme přes noc a pak je ve vodě uvaříme do měkka. Pak je slijeme přes síto, ale vodu uschováme. Krůtí maso očistíme, nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme bílým pepřem. Cibuli nakrájíme na kostičky, jarní cibulku na kolečka a rajčata na kousky. Česnek prolisujeme. Ze zelených fazolek odkrojíme stonky a lusky překrojíme na polovinu. Maso důkladně osmahneme na cibulce a dochutíme tymiánem. Přidáme nakrájené fazolky s česnekem a necháme podusit. Nakonec přidáme pokrájená rajčata, uvařené fazolky a vmícháme rajský protlak a sezamový olej. Omáčku podle potřeby zředíme vodou z fazolek. Ragů přímo na talíři posypeme jarní cibulkou.