Olej z pšeničných klíčků

Olej z pšeničných klíčků
110 Kč/100ml

Olej z pšeničných klíčků

Olej se získává lisováním, nebo extrahováním z pšeničných klíčků. Má zlatožlutou, až nahnědlou barvu a obilnou chuť a vůni. Má nejvyšší obsah vitaminu E mezi oleji. Dá se lehce zahřívat a používat jako dietní olej.

Využití v kuchyni:
- vhodný pouze do studené kuchyně, neměl by se tepelně upravovat
- přidává se do salátů, do obilné kaše
 
Využití v kosmetice a péči o zdraví:
V kosmetice:
- používá se na zralou, suchou a zdrsnělou pokožku
- pozitivně působí na suché vlasy
- pomáhá předcházet striím a uvolňováním tkáně během těhotenství
Při vnitřním užití:
- pomáhá při léčbě poruch plodnosti
- zpomaluje stárnutí
- pravidelná konzumace je vhodná při léčbě oběhového systému
- napomáhá travení
 

Dovozce: CETO s.r.o, Nováčkova 11, Brno  61400